Hoeveel procent alcohol bevat onze HealthFriend gel en vloeistof?
- Onze gel en vloeistof bevatten 80% alcohol.

Mag onze gel mee in de koffer?
- Onze 100ml variant is geschikt om mee te nemen op reis!

Kan onze gel in de auto blijven?
- Ja dit kan, wel adviseren wij om de gel en vloeistof in de schaduw te bewaren.

Is HealthFriend vloeistof geschikt om oppervlakten mee schoon te maken?
- Ja dit kan, test altijd van tevoren een oppervlakte om te kijken hoe hij hier op reageert. Pak een klein stukje en neem af met een doek of papier.

Wat is de levertijd van de producten?
- Alle producten die wij aanbieden in de online shop zijn bij ons ruim op voorraad. Producten die op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald zijn, verzenden wij dezelfde dag nog waardoor u het de volgende dag al in huis heeft (OOK in België). Mocht een product niet voldoende voorradig zijn (bijvoorbeeld bij een bestelling met grote aantallen), dan ziet u dat bij het bestellen duidelijk aangegeven of wij nemen contact met u op. Vaak kunnen wij dan alsnog binnen 2 à 4 werkdagen leveren.

Wat zijn de verzendkosten?
- Verzendkosten binnen Nederland: Orders met een orderwaarde vanaf €75,- inclusief btw, die via de reguliere pakketdienst kunnen worden verstuurd, worden binnen Nederland gratis bezorgd. Tot een orderwaarde van €75,- inclusief btw, hanteren wij binnen Nederland voor reguliere pakketten €6,75 verzendkosten.
- Verzendkosten in België: Voor leveringen naar België brengen we €9,95 verzendkosten in rekening. Orders met een orderwaarde vanaf €75,- inclusief btw, die via de reguliere pakketdienst kunnen worden verstuurd, worden ook in België gratis bezorgd.

Hoe kan ik betalen?
- iDeal
- Creditcard
- Vooruitbetaling
- MisterCash/Bancontant

Kan ik ook telefonisch contact opnemen met HealthFriend?
- Ja, uiteraard zijn wij telefonisch te bereiken. Op werkdagen kunt u van 9:00 tot    17:00 uur bellen op telefoonnummer: +31(0)85 049 24 56

Aan wie levert HealthFriend?
- HealthFriend levert aan zowel bedrijven als aan particulieren.

Staat uw vraag er niet tussen?
- Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

 


| Meer